Specialproduktion /

Skapa din egna t-shirt

Specialproduktion av t-shirt är något våra kunder ständigt efterfrågar. Vi har utvecklat ett nära samarbete med en textilfabrik i Libanon som vi samarbetat med i över 10 år. Där tillverkar vi våra egna t-shirtmodeller som b.la. Plain-T, Fashion-T & V-Hals.

Sedan vi startade samarbetet har vi alltid varit mycket nöjda med den höga kvaliteten som fabriken gång på gång levererar, samt att produktionen i Libanon medför betydligt kortare ledtider än från t.ex. Kina eller Bangladesh.

Produkten tillverkas enligt dina önskemål, antingen enligt din måttlista eller modifiering av någon av modellerna vi har på lager. Textiltrycket utförs sedan av oss i Sverige vilket medför att du är garanterad en produkt av högsta kvalité.

Minsta kvantitet för att ta fram en egen modell är 1000ex.

Gör din egen modell

T-shirten tas fram helt efter era önskemål. Endast fantasin sätter gränser. Det bästa är ofta att utgå från en befintlig modell man gillar och därifrån gå vidare. Specialdetaljer som nacketikett, fickor och udda sömmar görs enligt dina önskemål.

Framtagning av prover innan produktion tar ca 2-3 veckor och ev. ändringar görs löpande tills dess att du är 100% nöjd. När sedan proverna är godkända tar det 3-6 veckor att få hem dina produkter.

Välj valfri PANTONE®-färg som plaggfärg

Du kan få dina plagg i en specifik Pantone®-färg. Allt från klara textilfärger till enzymtvättade vintage-färger. För varje färg som önskas krävs en kvantitet på minst 600ex.

Köp din PANTONE® färgkarta här »

Produktion i Libanon & textiltryckning i Sverige

Vi har fokuserat på tillverkning av mindre kvantiteter av högre kvalité med bra logistiklösningar. Under årens lopp har vi provat flertalet fabriker runt om i världen men ofta stött på problem som bristande kvalité och långa leveranstider. Från Libanon kan vi erbjuda en ledtid på så lite som 3 till 6 veckor med flygfrakt.

All produktion sker med kammad indisk bomull. Stickning, infärgning samt tillskärning sker i samma fabrik för att säkerställa högsta kvalité och minimera ledtider. Arbetsförhållandet för de 360 anställda är bra. Allt arbete sker enligt gällande lagar och förordningar, självklart förekommer inget barnarbete. Fabriken har en s.k Code of Conduct upprättad och inom miljö så jobbar de efter Öko-Tex normer. Vid infärgning används varken AZO eller formaldehyd, och färgerna är även reaktiva vilket gör att plagget står sig längre.

Intresserad och vill veta mer?

Är du intresserad och vill veta mer om specialproduktion av t-shirts, skicka ett mail till Niclas Axelsson.
Ni kan även ringa på telefon 0321-279 22 eller 0708 - 911 433
Vårt textiltryckeri ligger i Gällstad, tre mil från Borås ifall ni vill besöka oss.

Visa på kartan var Gällstad ligger »