Information /

Vanliga frågorGår det att beställa andra plagg/märken som inte finns på hemsidan ?

Ja, utbudet på hemsidan är de som säljer mest, men hör av dig till oss om du har något annat önskemål, så ska vi försöka hjälpa dig med det.

Hur håller jag nere priset?

Använd gärna så få färger som möjligt. För varje enskild färg blir det en schablonskostnad och då stiger priset. Ju fler plagg desto billigare blir det. Ja det låter ju lite konstigt, men priset på plaggen och på trycket sjunker ju fler du beställer. Väg in vilken tshirt du vill ha noga. Bra kvalité ska man alltid ha men det finns gott om plagg till ett lägre pris som håller minst lika bra kvalité som övriga.

Du kan räkna ut direkt här på webben under fliken Priser vad din order kommer att kosta. Det går självklart lika bra att maila oss för en personlig offert.

Varför behöver jag trycka så många för att få ett lågt pris?

När vi trycker använder vi oss av en teknik som heter screentryck. En teknik som behöver ställas in för hand, och det är inte sällan som inställningen tar längre tid än just själva tryckprocessen.

Först behöver orginalaren göra färdigt trycket i datorn och därefter tillverka filmer för varje tryck-färg. Sedan skall screenramar tillverkas och förberedas för tryck. Därefter skall ramarna ställas in i trycksnurran tillsammans med färger och raklar. Detta är en process som ser likadan ut oavsett om du beställer 10 eller 200st t-shirts.

Jag ska trycka själv, kan jag köpa otryckta plagg ?

Visst, alla produkter vi erbjuder kan du köpa otryckta.

Kan jag beställa hem prover?

Vi skickar gärna prover till dig. Maila de artiklar du vill se. Tillsammans med proverna skickas en faktura. Om du vill behålla proverna betalar du in fakturan inom 10 dagar. Vill du däremot inte behålla proverna, skickar du tillbaka dem.

Kan jag få hjälp med min design?

Ja, du kan få hjälp med din design. Om du har några idéer kan vår designer hjälpa dig att förverkliga dem. Vi debiterar 500kr/påbörjad halvtimma.

Kan ni trycka fotografier?

Fotoprint

Ja, det kan vi! Detta går att lösa på lite olika sätt beroende vad ni är ute efter.


Svart/Vita foton

Svart/vita bilder går att trycka med vanligt screentryck och räknas som ett 1-färgs eller 2-färgstryck.
Läs mer om Screentryck »

Flerfärgstryck

Vill du ha ett färgat fototryck behövs det oftast 7-8 schbloner + en separationskostnad på 3500kr.
Separationskostnaden innebär att vi skickar bilden till experter i England som gör ett tryckfärdigt orginal till oss. Detta tryck går att trycka på alla plaggfärger.
Läs mer om Screentryck »

CMYK - Screentryck

Om ni endast vill trycka ett foto på vita plagg går detta att lösa med ett såkallat CMYK-Screentryck. Vilket innebär att vi trycker ett raster med endast 4st färger som sedan upplevs som fler färger.
Läs mer »

Kan ni trycka på mina egna plagg ?

Ja, vi kan säkert hjälpa dig med tryckning på dina plagg, men kolla gärna med oss innan så att det funkar. Tänk även på att vi inte tar ansvar om det uppstår problem med dina plagg vid t.ex värmning i ugnen, då det kan framkomma fläckar som inte syns innan plagget värms.

Vid orderläggning/orderförfrågan är det bra om ni berättar vilka/vilket material produkterna innehåller t ex en produkt som innehåller över 50% polyester har stor påverkan på hur trycket kommer att se ut.

Specialproducerade t-shirt och textiler

Specialproduktion av t-shirts
Specialproduktion av tshirt är något våra kunder ständigt efterfrågar. Vi har utvecklat ett nära samarbete med en textilfabrik i Libanon som vi samarbetat med i över 10 år.
Vi tillverkar här våra egna t-shirtmodeller som b.la. Plain-T, Fashion-T & v-Hals.
Sen vi startade vårt samarbete har vi alltid varit mycket nöjda med den höga kvaliteten som fabriken gång på gång levererar. Produktion i Libanon medför betydligt kortare ledtider än från t.ex. Kina eller Bangladesh.

Produkten tillverkas enligt dina önskemål, antingen enligt din måttlista eller modifiering av någon av modellerna vi har på lager.
T-shirten trycks sedan av oss i Sverige och du är garanterad en produkt av högsta kvalité med mycket korta ledtider.

Minsta kvantitet för att ta fram en egen modell är 1000ex.

Läs mer om Specialproduktion »

Vad har ni för leveranstid ?

Vi strävar alltid efter att hålla så korta leveranstider som möjligt. Vanligtvis tar det 1-2 veckor att få fram en order. Har du en specifik deadline så försöker vi självklart att lösa det. När du lagt en order så får du tillbaka en orderbekräftelse på mailen med planerad leveransvecka.

Vad innebär eget nacktryck?

Eget nacktryck

Våra egna produkter är framtagna utan traditionell vävd etikett i nacken och är istället anpassad för att ni skall kunna få er egen logotype, tvättråd eller budskap tryckt i nacken. På vår produktsida står det vilka plagg som är anpassade för eget nacktryck.

Ni kan även använda vår sökfunktion och söka på "Nacktryck" för att få upp alla produkter anpassade för eget nacktryck.

Är det säkert att handla hos er?

Självklart! Vi är ett tryckeri som har funnits sedan 1961 och vi har väldigt nöjda kunder. Kundens önskemål och förväntningar vill vi tillgodose och förhoppningsvis överträffa. Om du gör en förskottsbetalning bör du vara noga med att uppge ditt ordernummer, då vet vi att just din order är betald.

Har ni en webbshop?

Nej, Vi har ingen traditionell webbshop där ni kan köpa t-shirts med tryck.
Ni kan däremot på ett enkelt sätt räkna ut och beställa t-shirts med tryck genom vår Prisberäknare.